1e Blog van 2020 is een feit

Omdenken

Met de pakken neerzitten is niet mijn ding. Positief blijven, kijken naar wat wel mogelijk is en creatief zijn met de mogelijkheden naar de toekomst toe. Met als resultaat dat ik mijn creatieve diensten ga uitbreiden, meer fotografie kennis ga delen en kennis ga verdiepen. Ik ga namelijk uitbreiden met videofilm, een Blog bijhouden, de ‘Coumans Fotografie Blog’ en ga ik mijn kennis in Online Marketing en Sales verdiepen. 

 

Zakelijke verjaardag

Dit jaar bestaat Coumans Fotografie 5 jaar. Ik had mijn zakelijke verjaardag dit jaar toch anders voorgesteld. Het is toch een klein jubileum wat je viert. Een agenda vol met leuke projecten en opdrachten. Maar helaas is dat niet het geval. Maar in tijden van crisis wordt je ook creatief en heb je tijd om na te denken.

 

Videofilm

Een van de beste features op dit moment is, videofilm. En dat gaat in de toekomst alleen maar meer worden. Er is zoveel meer mogelijk als je fotografie en videofilm combineert. Vele Social Media kanalen geven video een streepje voor. Ik ga dit professioneel aanvliegen en mijn fotografiestijl hierin doortrekken. 

 

Coumans Fotografie Blog

Nieuw bij Coumans Fotografie, ik ga een Blog bijhouden. Ik wil jullie op de hoogte houden waar ik mee bezig ben. Hoe ik Videofilm verder ga ontwikkelen en inzetten. Maar ook wil ik mijn kennis delen over hoe je fotografie en video in kunt zetten voor jouw bedrijf. Zichtbaarheid en naamsbekendheid is cruciaal. 

Tijdens de corona periode, zo noem ik het maar even, heb ik ook foto spellen gepost om met het gezin samen te doen. Gewoon even wat anders dan normaal. Er zijn nog veel meer ideeën die ik met jullie wil delen. Maar alles op zijn tijd en niet te veel tegelijk. Heb jij ideeën waar je wel eens meer over wilt weten op foto en video gebied? Laat me maar weten en ik zoek het uit. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *