Branding

Communicatie en fotografie ofte Branding oftewel bedrijfsfotografie. Van origine ben ik een communicatie vakidioot. Of zoals de meeste het noemen marketing. Ik heb dan ook al een bulk ervaring in de communicatiebranche. Met een passie voor en kennis van fotografie en een grote voorliefde voor online en offline marketing en communicatie, wil ik deze twee bundelen.

Content, Social Media, identiteit en imago zijn termen die heel voor bedrijfsfotografie ook wel Branding fotografie genaamd, heel dicht bij elkaar liggen. Jij hebt een idee, je wilt een bepaalde richting op, maar je weet niet hoe jet het moet aanpakken? En natuurlijk wil je ook dat de fotografie hierop afgestemd is. Ik vind het heerlijk om ideeën vorm te geven. Om met je mee te denken, hoe gaan we dit doen.

Ik denk met je mee om de online naamsbekendheid en de zichtbaarheid te vergroten. Online aanwezigheid helpt hier enorm bij. Wees niet bang om je online te laten zien. Wie je bent? Wat je doet? Wat jouw product is? Wie is jouw team? Waar ben je mee bezig? Laat dit door middel van professionele foto’s Ze zeggen niet voor niets, beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Het is misschien cliché, maar wel waar.

Comments are closed.