Communicatie en fotografie, Branding

Communicatie en fotografie oftewel Branding oftewel bedrijfsfotografie. Van origine ben ik een marketing en communicatie vakidioot. Ik heb dan ook al een bulk ervaring in de branche. Met veel kennis en passie van fotografie en online en offline marketing en communicatie in mijn rugzak, ga ik deze twee bundelen in mijn nieuw product. BRANDING!

Branded content, persoonlijke beeldbank, eigen identiteit…

communicatie, fotografie, brandingJij als ondernemer bent trots wat je hebt opgezet. Mag je dat van de daken schreeuwen? Absoluut. Je mag ontzettend trots zijn wat je hebt neergezet. Jij hebt een idee, je wilt een bepaalde richting op en je wilt de hele wereld laten zien wat je te bieden hebt. Hiervoor heb je (branded) content nodig. En natuurlijk wil je ook dat de fotografie hierop afgestemd is.

Om je aan de hele wereld te laten zien, ga je natuurlijk gebruik maken van Social Media, website, brochures. Een persoonlijke beeldbank, helpt enorm. Het maakt je marketing zelf doen vele malen makkelijker. Je hoeft niet steeds op Google te zoeken. Bij een specifiek project, hoef je maar te kiezen welke foto je erbij zet. En zo kan ik nog wel even door gaan.

Online meer sales, dat wil jij toch ook?

Ik vind het heerlijk om ideeën vorm te geven. Om met je mee te denken, hoe gaan we dit doen. Ik help jou om meer online sales te krijgen.  Persoonlijke content helpt enorm om de online naamsbekendheid en online zichtbaarheid te vergroten. Wees niet bang om je online te laten zien. Professionele foto’s zeggen zo veel meer dan je denkt. Ze zeggen niet voor niets, beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Het is misschien cliché, maar wel waar.

Comments are closed.

error: Content is protected !!