Communicatie en fotografie, Branding

Communicatie en fotografie, Branding oftewel bedrijfsfotografie. Van origine ben ik een marketing en communicatie vakidioot. Ik heb dan ook al een bulk ervaring in de branche. Met veel kennis en passie van fotografie en online en offline marketing en communicatie in mijn rugzak, ga ik deze twee bundelen in mijn nieuw product. Branding fotoshoot, behind the scene. 

Branded content, persoonlijke beeldbank, eigen identiteit…

branding fotoshoot limburgs karakterJij als ondernemer bent trots wat je hebt opgezet. Mag je dat van de daken schreeuwen? Absoluut. Je mag ontzettend trots zijn wat je hebt neergezet. Jij hebt een idee, je wilt een bepaalde richting op en je wilt de hele wereld laten zien wat je te bieden hebt. Hiervoor heb je (branded) content nodig. En natuurlijk wil je ook dat de fotografie hierop afgestemd is.

Om je aan de hele wereld te laten zien, ga je natuurlijk gebruik maken van Social Media, website, brochures. Een persoonlijke beeldbank, helpt enorm. Het maakt je marketing zelf doen vele malen makkelijker. Je hoeft niet steeds op Google te zoeken. Bij een specifiek project, hoef je maar te kiezen welke foto je erbij zet. En zo kan ik nog wel even door gaan.

“Branding fotoshoot, behind the scene”

Achter de schermen vastleggen wat je doet en op welke manier je dat doet. Jouw neerzetten als de ondernemer die je bent. Jouw toegevoegde waarde als ondernemer in beeld brengen. Wat doe jij anders dan de concurrent? Waarom ben jij de perfecte match voor de klant? Ik leg jou vast wanneer jij in je element bent. Wanneer jij bezig bent met wat jij het liefste doet.

Een combinatie van Reportagefotografie, Portretfotografie en marketing. De creatie van waardevolle foto content waarin je wordt vastgelegd in je element. Bovendien denk ik met je mee hoe jij de foto’s kunt gebruiken in jouw marketing om zo meer klanten binnen te halen.

Online meer sales, dat wil jij toch ook?

Ik vind het heerlijk om ideeën vorm te geven. Om met je mee te denken, hoe gaan we dit doen. Ik help jou om meer online sales te krijgen. Om jouw verhaal visueel te maken. Ik ben jouw visuele storyteller. Persoonlijke content creëren helpt enorm om de online naamsbekendheid en online zichtbaarheid te vergroten. Wees niet bang om je online te laten zien. Professionele foto’s zeggen zo veel meer dan je denkt. Ze zeggen niet voor niets, beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Het is misschien cliché, maar wel waar. 

Comments are closed.