Wie is Coumans Fotografie?

Angelique Huynen-Coumans - Coumans FotografieIk ben Angelique Huynen-Coumans. Fotografie had ik al op jonge leeftijd in de vingers. Toen ik mijn eerste camera kreeg, ging ik nergens meer naar toe zonder. Ik legde het moment, de mens en de omgeving vast op de gevoelige plaat. Na het afronden van mijn communicatie opleiding, is mijn passie voor fotografie alsmaar gegroeid.

Coumans Fotografie is ontstaan uit mijn passie voor fotografie en mijn nieuwsgierigheid naar het moment. Op een creatieve manier leg ik het moment en de beleving vast zoals deze is. De beleving, sfeer, spontaniteit, professionaliteit, het karakteristieke element zijn voor mij belangrijke ingrediënten.

Iedereen is anders, elk moment is anders, elke beleving is anders. Van elk moment en van elke beleving iets speciaals en blijvends maken en het karakteristieke element creatief laten terug komen in de foto’s, dat is mijn kracht!

Jou laten nagenieten van dat ene speciale moment, een mooie beleving of de connectie tussen dierbaren, je bedrijf, het product of dienst, daar doe ik het voor!

Ik kan mijn fotografiestijl het beste omschrijven als Puur | Authentiek | Lifestyle | Verslaglegging | Dicht bij jezelf.

Mijn specialisaties:

Comments are closed.