Coumans Fotografie Blog

Wat was 2022 een bizar jaar. We begonnen met weinig vooruitzicht in januari met uiteindelijk 28 februari het startschot dat weer alles mocht. We mochten weer… carnaval vieren, op ski vakantie in Oostenrijk, op kantoor werken, feestjes geven, evenementen organiseren. 2022 was ook het jaar dat ik 40 werd. Eerlijk

Mijn laatste blog is alweer van maart ’22. En stilte voor de storm was het zeker. Wat is het druk geweest. We mochten weer en dat hebben we geweten. Afgelopen maanden was het: fotograferen, afspraken, 1e marketing traject en helpende handjes bieden. In de evenementenbranche is het aanpoten door het

Iets nieuws in de lucht. De website van mijn nieuw marketingconcept is eindelijk in de lucht. Afgelopen zaterdag was het zover. De presentatie en lancering van de website voor mijn nieuw marketingconcept “Marketing in de Praktijk”. Mede dankzij de academy van Mazgon Design. Dit heeft het proces een heel stuk

Online zichtbaar zijn – ook voor mij is dit van toepassing… Online zichtbaar zijn, dat begint bij een goede basis. Ook voor mij is dit van toepassing. Ik heb er werk van gemaakt, het komt niet vanzelf. Mijn website was echt aan een nieuw jasje toe. Na bijna 7 jaar

Terugblik 2021… Ik kijk terug op een jaar dat voor mij stabiliteit bracht. Ik mocht starten bij Sevagram Verwenzorg, nieuwe strategie Coumans Fotografie, nieuwe opdrachten, trouwe klanten en uiteraard lieve familie en vrienden om me heen. Familie, vrienden en de thuisbubbel Dat laatste vind ik erg belangrijk. Vooral in een tijd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *