Coumans Fotografie Blog

In een tijd van crisis plant ik veel zaadjes. Mensen enthousiast maken over mijn werk. Combinaties zien en kennis inzetten. Woningfotografie, evenementenfotografie en bedrijfsfotografie wat is het verschil? Niet zo heel veel. Ook heb ik weer een foto voor jullie met een verhaal. Maar ik begin weer met een positieve

5e Blog De focus verleggen is zo slecht nog niet, het bied alleen maar kansen

Vorige keer had ik het over prikkelen van de zintuigen. Als fotograaf wil ik graag de zintuigen van anderen prikkelen. Door corona heb ik mijn focus moeten verleggen. Tot slot heb ik weer een foto voor jullie met het verhaal erachter. Maar eerst een positieve quote.   Scared? Good. We

4e Blog - Het prikkelen van de zintuigen

Vorige keer gaf ik al aan dat ik naast foto/videograaf ook een marketing en communicatie professional ben. In deze blog ga ik verder in wat foto en video doet voor marketing. Ook deel ik een foto met jullie en het verhaal erachter.   Growth is growth, no matter how small

Coumans Fotografie BLOG

Ik ben lekker op dreef met bloggen. Fotografie was rustig, maar stil gezeten heb ik niet. Naast de lopende foto opdrachten, ben ik tijdens de Coronaperiode voor voetbalclub GSV’28 op pad gegaan. Hier is een mooie fotoserie uitgekomen “Hoe gaat het nu met?”. Maar naast fotograaf en videograaf ben ik

  |  0

2e Blog Here we go

Coumans Fotografie BLOG

  Nu de 1e blog eindelijk gepubliceerd is, is het toch altijd afwachten wat de reacties zijn. In een zeer korte tijd vele positieve reacties ontvangen. Nooit gedacht. Hierdoor krijg ik nog meer zin om met hiermee door te blijven gaan. 2e blog here we go. Do good and good

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!