Meer online klanten

meer online klantenMeer online klanten. Vergroot jouw zichtbaarheid. Op de markt staan en het van de daken schreeuwen: IK HEB DE BESTE EN VERSTE GROENTE! KOM NAAR MIJ TOE! NU AANBIEDING VAN…! Dan kunnen de klanten jou wel zien. Maar in het huidige digitale tijdperk is dat tegenwoordig niet meer genoeg. Je moet digitaal gevonden worden met een website en op Social Media.

Meer online klanten, dat wil jij toch ook?

Iedere ondernemer wil met zijn business gevonden worden door klanten. Tevreden bestaande klanten weten jou te vinden fysiek en op internet. Maar je wilt graag meer onder de aandacht komen bij nieuwe klanten. Ben jij online zichtbaar? Laat jij zien wie je bent? Komt jouw product of dienst wel genoeg voren? En waar ben je zichtbaar? Hoe pak je dat aan? Doe je maar wat? Of zit er een structuur of plan achter?

Slecht zichtbaar, geen omzet en bereik jij ook niet jouw ideale klant die jij juist graag wil bereiken. Vergroot jouw zichtbaarheid.

De kracht van zichtbaarheid is dat je top of mind blijft bij jouw klanten.

Ook al kun je nu niet optimaal ondernemen zoals je dat wilt. Er zijn genoeg mogelijkheden om zichtbaar te blijven bij jouw klanten. Positief blijven en kijken naar wat wel kan. Een figuurlijke steun in de rug.

Hands-on betekent niets anders dan “praktisch”. In de afgelopen jaren dat ik in de keuken heb mogelijk kijken bij diverse multinationals, heb ik in levende lijven ondervonden wat werkt en vooral wat niet werkt. Inmiddels ben ik gespecialiseerd in operationele marketing en content creatie. Voor mijn gehele werkervaring nodig ik je uit om mijn LinkedIn profiel te lezen.

Ik wil mijn expertise niet voor mezelf houden en graag inzetten om andere ondernemers te helpen. Ondernemers die het belangrijk vinden om zichtbaar te blijven, maar niet veel poespas willen. Ik gebruik een aantal tools, al dan niet zelf gemaakt,  waardoor jij zonder veel moeite aan de slag kan gaan.

Kan jouw zichtbaarheid als ondernemer wel een boost gebruiken? Kijk dan of onderstaande pakketten jou daarbij kunnen helpen. Praktisch, werkbaar en geen poespas. Na een brainstormsessie en extra begeleiding kan jij zo aan de slag.

Werk jij ook met passie en met een groot hart voor je vak? Neem dan contact met mij op voor meer informatie. Stuur een e-mail of bel naar 06-22996978.

Hands-on rittenkaart marketing fotografiezichtbaarheid marketing fotografie Top of Mind- zichtbaarheid marketing fotografie

 

 

Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW

Tegen meerprijs extra opties mogelijk:

  • Templates voor Social Media, website Blog etc.
  • Promotiefilm
  • Bedrijfsflyer
  • Website SEO proof maken

Comments are closed.