Privacyverklaring

Coumans Fotografie, gevestigd op Hellebroek 29 in Nuth, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Coumans Fotografie
Angelique Huynen-Coumans
Hellebroek 29, Nuth
Tel. 0622996978
E-mail info@coumansfotografie.com
Site www.coumansfotografie.com
BTW NL155954350B01

 

A) Persoonsgegevens die ik verwerk

Ik ben zzp-er die geen kwade intenties heeft met uw gegevens. Alle verkregen gegevens behandel ik uiterst vertrouwelijk. Als u contact met mij opneemt, bewaar ik de onderstaande gegevens:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Bankrekeningnummer
  • Eventueel bedrijfsnaam
  • Foto’s

 

B) Met welk doel en op basis van welke grondslag verwerk ik de persoonsgegevens

Coumans Fotografie verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:
– Het maken van de offerte en factuur
– Verder verwerken van uw betaling
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is voor de uitvoering van de opdracht
– Om goederen en diensten bij u af te leveren
– Verzenden van eventuele nieuwsbrief
– Foto’s publiceren op www.coumansfotografie.com, Facebook, Instragram, LinkedIn, Twitter, Pinterest

 

C) Hoe lang bewaar ik persoonsgegevens

De bovengenoemde persoonsgegevens worden bewaard tot u mij verzoekt deze te verwijderen of tot ik mijn bedrijf beëindig.

 

D) Opslag van foto’s

Foto’s worden op een losse externe harde schijf opgeslagen en is mijn archief. De bewaarde foto’s dienen ook als back-up voor u waar u gebruik van kunt maken indien u uw foto’s bent verloren. Indien u als opdrachtgever vraagt om uw foto’s niet op te slaan als back-up, zal ik deze direct verwijderen.

 

E) Delen van persoonsgegevens met derden

Coumans Fotografie verkoopt uw gegevens NIET aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de verdere uitvoering van de overeengekomen opdracht met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

F) Technieken die ik gebruik voor het functioneren van mijn bedrijf

Voor het functioneren van mijn bedrijf maak ik gebruik van de diensten van een aantal bedrijven welke hieronder genoemd worden. Deze bedrijven hebben elk hun eigen privacybeleid.

  1. Voor E-mail en agenda maak ik gebruik van Google. Hierop is deze privacyverklaring van toepassing.
  2. Het versturen van foto’s naar de klant gaat meestal via Dropbox. Hierop is deze privacyverklaring van toepassing.
  3. Het versturen van foto’s naar de klant gaat meestal via WeTransfer. Hierop is deze privacyverklaring van toepassing.
  4. Het versturen van nieuwsbrieven gebeurd via MailChimp. Op het moment dat  zich aanmeldt voor de nieuwsbrief, wordt uw e-mailadres, voor- en achternaam automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst binnen Mailchimp. Hierop is deze privacyverklaring van toepassing.
  5. E-mail die via mijn website Coumansfotografie.com verstuurd word, wordt gehost via Antagonist. De betreffende e-mail wordt opgeslagen op de servers van Antagonist. Hierop is deze privacyverklaring van toepassing.
  6. Het CMS systeem dat ik gebruik voor mijn website is WordPress. Hierop is deze privacyverklaring van toepassing.
  7. Voor de verkoop van mijn foto’s gebruik ik OYPO. Hierop is deze privacyverklaring van toepassing.
  8. Voor contact met de klant wordt ook gebruik gemaakt van WhatsApp. Hierop is deze privacyverklaring van toepassing.
  9. Na evenementen deel ik de leukste foto’s altijd op Facebook zodat iedereen kan meegenieten. Dit zorgt voor een stroom aan reacties en een druk “tag” verkeer. Ik wil u er op wijzen dat u via een PB op Facebook of via de mail, contact met mij kan opnemen als er een foto van uzelf op staat die u liever niet op Facebook heeft staan. Onder vermelding van het nummer van de foto kan ik de betreffende foto er snel uithalen. En indien u dat wenst kan ik de foto zelfs uit mijn archief halen.

 

G) Cookies

Om ervoor te zorgen dat mijn website zo goed mogelijk werkt, worden cookies gebruikt door een aantal diensten en plugins.

Google Analytics
Omdat ik graag wil weten hoe bezoekers mijn website gebruiken, maak ik gebruik van Google Analytics. Via deze website worden er daarom cookies van Google geplaatst. De informatie die hiermee wordt verkregen analyseert Google voor mij.

De gegevens die Analytics op mijn website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan uw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

Google zal de verkregen informatie enkel met derden delen wanneer zij hiertoe wettelijk verplicht worden of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben Google geen toestemming gegeven de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Google is een Amerikaans bedrijf. De verzamelde informatie wordt op Amerikaanse servers opgeslagen. Google conformeert zich aan de Safe Harbor principes. Meer informatie over het beleid van Google Analytics kunt u hier vinden.

Social media
Ik wil het u graag zo eenvoudig mogelijk maken om berichten op mijn website te delen. Dit kan door middel van een aantal social media buttons. De verschillende social media kanalen gebruiken een code, waarmee ze via de site cookies plaatsen. Deze social media kanalen verzamelen informatie die ze door middel van de cookies kunnen verkrijgen. De meeste social media kanalen zullen zich houden aan de Safe Harbor principes.

Van onderstaande social media kanalen gebruik ik de buttons. Lees de privacy verklaringen van de respectievelijke social media kanalen om te weten wat zij met de verzamelde informatie doen.

– Facebook privacybeleid
– Instragram privacybeleid
– LinkedIn privacybeleid
– Twitter privacybeleid
– Pinterest privacybeleid

Zelf verwerk ik geen persoonsgegevens door middel van geplaatste cookies.

 

H) Beveiliging van persoonsgegevens

Ik neem de bescherming van uw gegevens serieus en neem passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging te bestrijden.

Ik gebruik complexe wachtwoorden bij de eerder genoemde systemen waarbij ik alle beveiligingsmogelijkheden gebruik. Voor de website gebruik ik een apart wachtwoord en wordt uw bezoek aan mijn website beveiligd door een SSL certificaat. Dit houdt in dat uw verbinding met de website van Coumans Fotografie privé is. Dit wordt aangegeven door het groene slotje bij de url.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met mij op via info@coumansfotografie.com

 

I) Recht op inzage, correctie en verwijdering

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Hiervoor kunt u contact met mij opnemen via info@coumansfotografie.com

 

J) Recht op intrekking van verleende toestemming

U heeft het recht om uw toestemming in het kader van de hierboven genoemde registratie van persoonlijke gegevens in te trekken, voor zover dit niet in strijd is met de wetgeving.
Eventueel door u getekende contracten over het gebruik van foto’s (portretrecht, zoals een modelovereenkomst / quit claim) zijn nadrukkelijk uitgesloten van het recht op intrekking. Hiervoor kunt u contact met mij opnemen via info@coumansfotografie.com

 

K) Recht om een klacht in te dienen

Ik wil u erop wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Comments are closed.