Video online bewegende content

Video online bewegende content, een van de beste features op dit moment. En dat gaat in de toekomst alleen maar meer worden. Er is zoveel meer mogelijk als je fotografie en video combineert. Video vacature, online lessen, Livestream, video tour. Vele Social Media kanalen geven video een streepje voor. Ik ga dit professioneel aanvliegen en mijn fotografiestijl hierin doortrekken.

Coumans Fotografie en Video

Fotografie en video en streamingNaast fotografie is nu ook video mogelijk bij Coumans Fotografie. Na jaren video als hobby te hebben gedaan, ga ik het nu professioneel oppakken. Mijn fotografiestijl trek ik uiteraard hierin door, ongedwongen, authentiek en dicht bij jezelf.

Video wordt steeds belangrijker op social media, je website en google om de zichtbaarheid en naamsbekendheid van een bedrijf te verbeteren. Bij vele Social Media kanalen krijgt video al een streepje voor. Net zoals bij fotografie vind ik het belangrijk om de handen in elkaar te slaan en samen te werken aan oplossingen. Creatief zijn in oplossingen bedenken, dat is zo leuk om te doen.

Video voor jouw bedrijf

Video inzetten voor jouw bedrijf. Mensen laten zien, voelen en proeven wie je bent als bedrijf. Naast foto, zit je met video dan spot on. Jouw bedrijf zichtbaarder maken. Denk bijvoorbeeld aan het filmen van (sport)lessen, training envideo-vacature-virtual-tour-online-lessen cursus. Maar ook een virtual tour om huizen sneller te verkopen, instructies of video vacatures om vacatures op een levendige manier te presenteren. Maar alles heeft een duidelijk doel, meer online zichtbaarheid.

Als je nu denkt, hoe moet ik dat dan op mijn website gaan invullen? Daarbij kan ik je ook helpen. Ik denk met je mee hoe je dit online het beste kunt aanbieden en dat het makkelijk werkt voor jouw klanten. 

Promotiefilm kan natuurlijk ook 

Het is natuurlijk ook mogelijk om een promotiefilm te maken of een video te maken met als thema kijkje achter de schermen video. Er is zoveel mogelijk als je fotografie en video combineert.

Livestream

Online streamingHet opzetten van een Livestream is ook een mogelijkheid om online zichtbaar te zijn. Dit is ideaal voor trainingen, presentaties, evenementen, trainingen, lessen. Mensen zijn online live aanwezig en krijgen toch alle interactie mee. Daarnaast is het voordeel dat je naast het streamen ook gewoon kunt opnemen. En live kijken en een terugkijk moment, dat is toch ideaal voor lessen, presentatie, workshop, evenementen, bruiloften etc.    

Heb je een idee en je zoekt iemand met een gezonde dosis lef en humor om de online zichtbaarheid en de naamsbekendheid te creëren en/of te verbeteren? 

Neem dan contact met me op. 

Comments are closed.