Videofilm

Een van de beste features op dit moment is videofilm. En dat gaat in de toekomst alleen maar meer worden. Er is zoveel meer mogelijk als je fotografie en videofilm combineert. Vele Social Media kanalen geven videofilm een streepje voor. Ik ga dit professioneel aanvliegen en mijn fotografiestijl hierin doortrekken.

Videofilm… Naast fotografie is nu ook videofilm mogelijk bij Coumans Fotografie. Na jaren videofilm als hobby te hebben gedaan, ga ik het nu professioneel oppakken. Mijn fotografiestijl trek ik uiteraard hierin door, ongedwongen, authentiek en dicht bij jezelf.

Videofilm wordt steeds belangrijker op social media, je website en google om de zichtbaarheid en naamsbekendheid van een bedrijf te verbeteren. Bij vele Social Media kanalen krijgt Videofilm een streepje voor. Net zoals bij fotografie vind ik het belangrijk om de handen in elkaar te slaan en samen te werken aan oplossingen. Creatief zijn in oplossingen bedenken, dat is zo leuk om te doen.

Videofilm en jouw bedrijf
Heb je het idee om te gaan Vloggen, maar je hebt geen idee waar te beginnen? Wil je op je website en/of sociaal media meer gebruik maken van video content, maar je weet niet hoe? Je wilt naast groepslessen ook online (sport)lessen aanbieden? Wil je vacatures sneller invullen en/of een push geven? Maak vacature levendiger door video vacatures. Je wilt je huis verkopen, maar niet heel veel mensen over de vloer? Met een video tour wordt je huis levendiger voor potentiële kopers.

Het is natuurlijk ook mogelijk om een promotiefilmpje te maken of een kijkje achter de schermen video. Er is zoveel mogelijk als je fotografie en videofilm combineert.

Heb je een idee en je zoekt iemand met een gezonde dosis lef en humor om de online zichtbaarheid en de naamsbekendheid te creëren en/of te verbeteren? 

Neem dan contact met me op. 

Comments are closed.