Voor de ondernemer

Doen wat je het liefste doet!

Je doet je werk vanuit je passie. Je bent goed in wat je doet. Je bent enthousiast en dit straal je uit. Je hoeft niet altijd alles zelf te kunnen. Ik ben ervan overtuigd dat je niet overal goed ik kan zijn. Als je werk doet wat je leuk vind en waar je goed in bent, dat geeft je zoveel energie.

Adviseren, meedenken, uitvoeren en ondersteunen, dat is mijn kracht. Daar krijg ik een energie boost van. Afgelopen jaren heb ik met veel plezier gewerkt voor diverse werkgevers aan vele marketing en communicatie projecten om de naamsbekendheid en de zichtbaarheid van bedrijven te vergroten. Jou adviseren en met jou meedenken om jouw idee te realiseren, dat is wat ik graag doe. 

Ik ga met je om tafel zitten om samen te kijken wat jij nodig hebt om jouw doel te realiseren. Een brainstormsessie, advies, digitale ondersteuning, organisatie van een evenement of een project geheel uit handen nemen. Advies, ondersteuning en uitvoering geheel op maat wat jij nodig hebt. Kortom efficiënte uitvoering van de communicatie- en marketingactiviteiten die voor jou van toepassing zijn. Ben je een zzp'er, MKB'er of toch een van de grotere? Ik ga geen uitdaging uit de weg. Hieronder wat ik voor jou kan betekenen.
 Typisch mij: Hands-on | regelaar | bevlogen | multi inzetbaar | betrokken | denkt in oplossingen | enthousiast  | ERVARING | REFERENTIES

What you see is what you get. Klant en kwaliteit staan bij mij bovenaan. Door de wensen, behoeften en mogelijkheden goed op elkaar af te stemmen en net iets meer te doen dan wordt verwacht, wil ik het beste resultaat behalen. Als jij open staat voor nieuwe dingen, laat ik mijn vindingrijke geest de vrije loop gaan. Kan ik het zelf niet? Dan werk ik samen met professionals uit de regio om de klus geklaard te krijgen.

 

Fotografie
Beelden zijn inmiddels onmisbaar in de marketing van jouw bedrijf. Laat met één of meerdere foto's zien wat je doet, wat je product is of hoe je werkt. Ook het gebruik van custom stockfoto’s in jouw marketing geeft jouw bedrijf de persoonlijke uitstraling die jij wilt. Een zakelijke portretfotoshoot, bedrijfsreportage of productfoto's. Ik denk graag met je mee hoe jij jouw bedrijf, product en personeel het beste visueel kunt weergeven. Ze zeggen niet voor niets, beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Het is misschien cliché, maar wel waar.

 

Van het organiseren van een event tot de coördinatie van projecten
Ik pak projecten op en zorg voor de uitvoering om ze tot een succes te brengen. Ontzorgen staat hierbij op nummer één en ik geef je de ondersteuning die jij nodig hebt. Ik ben een organisatietalent die weet van aanpakken en niet van half werk houd. Van de coördinatie en organisatie van beurzen en corporate events tot het reilen en zeilen op kantoor. Heb je een jubileum, klantendag of je wilt graag iets extra's doen voor je klanten ten behoeve van je naamsbekendheid of relatiebeheer? Ik pak het project op en ontzorg jou in het regelen, organiseren en de uitvoering. En met de inzet van de diverse communicatiekanalen, genereer je naamsbekendheid voor je bedrijf en event. 

 

Marketing en Communicatie & DTP
Zichtbaarheid, vindbaarheid en het profileren van jezelf. Dat is belangrijk om je doelgroep te bereiken. Maar hoe doe ik dat? Daar kan ik je bij helpen. Met de ontwikkeling van online en offline marketing- en communicatiemiddelen, laat je zien aan de buitenwereld wie je bent en wat je doet. Jouw product, dienst, merk of winkel een boost geven en groeien als ondernemer, dat is toch wat je graag wilt? Geheel nieuwe marketingconcepten opzetten, oude projecten oppakken die zijn blijven liggen of nieuw artwork of templates ontwikkelen binnen een nieuwe huisstijl… Alles met betrekking tot naamsbekend en zichtbaarheid voor jouw bedrijf in de vorm van drukwerk, foto's. bedrijfsfilmpje, gadgets, realtiegeschenken, banners etc. is marketing en communicatie.

 

Nieuwsbrieven
Oftewel e-mailmarketing, is eigenlijk nooit weggeweest, of eigenlijk nooit weggeweest. Doordat je de nieuwsbrieven direct naar jouw contactpersoon verstuurd, bereik je de klant ook direct. In een e-mail zet je alleen de informatie die jij kwijt wilt en van waarde is voor jouw klant. De klanten ontvangen dan ook daadwerkelijk alleen de informatie die jij hebt geschreven en geen info van de concurrent zoals op Social Media. Je kunt bestaande klanten bijvoorbeeld als eerste op de hoogte brengen bij een kortingsactie. Hiermee geef je hun het gevoel dat bijzonder zijn, aangezien ze als eerste op de hoogte worden gesteld van de kortingsactie.

 

Social Media
De Social Media kanalen zijn een ontzettend goed middel om te communiceren naar je bestaande en nieuwe klanten. Van het opzetten en beheren van de zakelijke Social Media profielen evenals het bedenken en creëren van content in zowel beeld als tekst. Daarnaast is ook het vooruit plannen van content belangrijk zodat je zichtbaar blijft. Niet alleen het delen van content is belang, ook de interactie met je volgers is goed voor het onderhouden van je klantenbestand. Goede tools om te laten zien wat je doet en wie je bent.

 

Website & Webshop
Een website is jouw digitaal visitekaartje. Dit is één van de uitgebreidste manieren om te laten zien wat je doet, wat je te bieden hebt en wie je bent. Ben je een starter? Dan kan ik een website/webshop voor je opzetten en beheren geheel in de look en feel van de huisstijl van jouw bedrijf, met de juiste zoekwoorden. Zelf de website beheren en content maken? Geen probleem, er is veel mogelijk. Heb je al enige jaren een website, maar wil je deze in een nieuw jasje steken? Dan kijk ik met je mee wat de wensen en mogelijkheden zijn. 

Comments are closed.