Wat kan ik voor jou betekenen?

Typisch mij: Hands-on | regelaar | bevlogen | multi inzetbaar | betrokken | denkt in oplossingen | enthousiast | vakidioot | organisatietalent | Mijn CV | REFERENTIES

What you see is what you get. Ik ben een hands-on communicatie vakidioot met een passie voor fotografie. Maar ook een organisatietalent met liefde voor creatie en ontwikkeling. Klant en kwaliteit staan bij mij bovenaan. Door de wensen, behoeften en mogelijkheden goed op elkaar af te stemmen en net iets meer te doen dan wordt verwacht, wil ik het beste resultaat behalen.

Adviseren, meedenken, uitvoeren en ondersteunen, dat is mijn kracht. Daar krijg ik een energie boost van. Afgelopen jaren heb ik op detacheringsbasis gewerkt, heb ik kennis gemaakt met verschillende bedrijfsculturen en heb ik kennis opgedaan van diverse digitale systemen. Hierdoor heb ik geleerd om mij snel aan te passen en flexibel te zijn. Doordat ik veel in dynamische omgevingen werk kan ik bovendien snel schakelen, zoek ik naar oplossingen en leer ik snel. Op mijn LinkedIn profiel kunt u lezen wat ik allemaal gedaan heb.

Ik ga met u om tafel zitten om samen te kijken wat u nodig heeft om uw doel te bereiken. Een advies, fotografie, (marketing en) communicatie, organisatie van een evenement of een administratieve ondersteuning. Advies, ondersteuning en uitvoering geheel op maat wat u nodig heeft. Kortom een efficiënte uitvoering van communicatie activiteiten en/of de administratieve activiteiten die voor u van toepassing zijn. Ik ga geen uitdaging uit de weg. Als u open staat voor nieuwe dingen, laat ik mijn vindingrijke geest de vrije loop gaan en maak ik een efficiëntieslag in de werkzaamheden. Kan ik het zelf niet? Dan werk ik samen met de juiste professionals uit de regio om de klus te klaren. Hieronder in het kort wat ik voor jou kan betekenen.

Mijn motto: zeggen wat je doet, doen wat je zegt en doen waar je goed in bent, met veel enthousiasme en plezier!


Fotografie…  Puur | Authentiek | Lifestyle | Verslaglegging | Dicht bij jezelf | Personal Branding. Beelden zijn inmiddels onmisbaar in de marketing van uw bedrijf. Laat met één of meerdere foto’s zien wat u doet, wat het product is of hoe u werkt. Door het gebruik van custom stockfoto’s in de marketing geeft u uw bedrijf de persoonlijke uitstraling. Een zakelijke portret fotoshoot, bedrijfsreportage van event of productfoto’s. Maar denk ook eens aan verslaglegging van hoe u werkt, wat u doet, hoe uw product gemaakt wordt kortom Personal Branding. Door mijn communicatie achtergrond kan ik met u meedenken hoe u uw bedrijf en product wilt neerzetten in de markt. Wilt u een zakelijke of toch meer een persoonlijkere uitstraling? Wilt u de foto’s gebruiken op de website, social media of in een folder? Om de doelgroep het beste te bereiken moeten de foto’s ook afgestemd zijn op het medium dat u wilt gebruiken. De foto’s moeten tenslotte uw identiteit uitstralen. Ze zeggen niet voor niets, beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Het is misschien cliché, maar wel waar.

Communicatie… U bent er altijd mee bezig. Uw werkzaamheden leveren toch een bijdrage aan een mooi bedrijfsresultaat! Zichtbaarheid, vindbaarheid en het profileren van uzelf. Dat is belangrijk om uw doelgroep te bereiken. Maar hoe doet u dat? Daar kan ik u bij helpen. Met de ontwikkeling van online en offline marketing- en communicatiemiddelen en de inzet van de diverse communicatiekanalen, genereert u naamsbekendheid voor uw bedrijf. Laat zien wie u bent, wat u doet en hoe u dat doet. Uw product, dienst, merk of winkel een boost geven en groeien, dat is toch wat iedereen graag wil? Oude projecten oppakken die zijn blijven liggen, ontwikkeling van communicatiemiddelen, visueel handschrift creëren, huisstijlelementen verder vormgeven binnen een bestaande huisstijl nieuwe dingen ontwikkelen. Alles met betrekking tot imago, identiteit, naamsbekendheid en zichtbaarheid voor uw bedrijf in de vorm van een jubileum, klantendag of wil je graag iets extra’s doen voor je klanten ten behoeve van je naamsbekendheid of relatiebeheer? Ik kan u daarbij helpen.

Officemanagement… Waar heeft u ondersteuning bij nodig? Administratieve werkzaamheden, coördinatie van projecten, organiseren van een event? Ik pak projecten op en zorg voor de uitvoering om het tot een succes te brengen. Ontzorgen staat hierbij op nummer één en ik geef u de ondersteuning die u nodig heeft. Ik ben een organisatietalent die weet van aanpakken en niet van half werk houdt. Afgelopen jaren heb ik onder andere voor mijn rekening genomen de coördinatie van projecten, het reilen en zeilen op kantoor, het administratieve gedeelte, budget bewaking, organisatie van bijeenkomsten en (corporate) events en marketing en communicatie ondersteuning. Maar ook de operationele uitvoering van projecten en de mouwen opgestroopt bij de daadwerkelijke uitvoering, dat hoort er ook bij. Heeft u werkzaamheden op de plank liggen waar u maar niet aan toekomt? Ik ontzorg u in de administratieve werkzaamheden, het regelen, organiseren en de uitvoering.

Website/webshop… De website is uw digitaal visitekaartje. Dit is één van de uitgebreidste manieren om te laten zien wat u doet, wat u te bieden heeft en wie u bent. Website nodig? Ik plan graag een brainstormsessie met u in voor de opzet van uw website. Ook een staande website beheren geheel in de look en feel van de huisstijl van uw bedrijf, met de juiste zoekwoorden. Zelf de website beheren en content maken? Geen probleem, er is zoveel mogelijk. Heeft u al enige jaren een website, maar wilt u deze in een nieuw jasje steken? Dan kijk ik met u mee wat de wensen en mogelijkheden zijn om de website een niveau hoger te tillen.

Comments are closed.