Wie is Coumans Fotografie?

Coumans FotografieIk ben Angelique Huynen-Coumans, woonachtig in Zuid-Limburg in het pittoreske dorpje Nuth. Coumans Fotografie is mijn bedrijf.

Wie ben ik? Van nature uit ben ik iemand die mensen graag helpt. De momenten in het leven met mijn dierbare achterban koester ik enorm. Ik sta positief in het leven en ben een echte levensgenieter. Ik volg mijn hart in mijn werk, mijn passie en steek daar mijn liefde en energie in. En zo is Coumans Fotografie ontstaan.

wie is coumans fotografie?

wie is angelique huynen coumans

Mijn bedrijf Coumans Fotografie

Mijn Why: de liefde en energie die een ondernemer/een werkgever/een werknemer in zijn onderneming/bedrijf/functie stopt, zichtbaar en voelbaar maken. Het verhaal vertellen! Ik ben de vertaler van het verhaal naar beelden.

Mijn How: Door mensen in beeld te brengen tijdens hun werk/vak/passie. Hun zichtbaarheid en de naamsbekendheid vergroten.

Mijn what: Door middel van het creëren van content, fotografie (reportage, event, behind the scene, product, portret), video (bedrijfsvideo, aftermovie, how to/instructie, virtual tour, lessen), content templates (social media, website, drukwerk), marketing advies/begeleiding.

Fotograaf zonder poespas

Coumans FotografieIk ben een fotograaf zonder poes pas, what you see is what you get. Ik vertel verhalen met beelden. Jou terug laten gaan naar dat ene moment, jou nogmaals laten genieten van het dierbare moment, dat is mijn doel.

Een kritisch oog voor detail, de passie om het dierbare moment vast te leggen, om een verhaal te vertellen met beelden. Ik ga met je om tafel zitten om samen te kijken wat je wilt en wat ik voor je kan betekenen.

Ik kan mijn fotografiestijl dan ook het beste omschrijven als Puur | Authentiek | Ongedwongen | Verslaggevend | Dicht bij jezelf | Ongedwongen | Branding

Mijn specialisaties:

Comments are closed.