Wie is Coumans Fotografie?

zakelijke fotograafCoumans Fotografie dat ben ik, Angelique Huynen-Coumans en woonachtig in Nuth. Fotografie had mij al op jonge leeftijd te pakken. Toen ik mijn eerste camera kreeg, ging ik nergens meer naar toe zonder. Toen al vond ik het belangrijk om het moment vast te leggen op de gevoelige plaat. Na het afronden van mijn Bachelor HBO Communicatie, is het fotografievirus alsmaar gegroeid.

Talrijke bijzondere momenten, privé en zakelijk

Het leven bestaat uit talrijke momenten, privé en zakelijk. Momenten klein en groot, samen met partner, gezin, familie, vrienden en collega’s. Van die momenten kan ik zo genieten. Momenten die fijne herinneringen worden.

Van nature ben ik iemand die mensen graag helpt en de dierbare en belangrijke momenten in het leven koestert. Of dit nu privé of zakelijk is. Vanuit deze elementen is Coumans Fotografie geboren.

Ik vind het belangrijk dat ik jou laat nagenieten van een moment zoals het daadwerkelijk is. Vanuit mijn nieuwsgierigheid naar het moment kijk ik naar de sfeer, de interactie en het moment met een kritisch oog voor detail.

Fotograaf zonder poes pas

Ik ben een fotograaf zonder poes pas, what you see is what you get. Ik vertel verhalen met beelden. Jou terug laten gaan naar dat ene moment, jou nogmaals laten genieten van het dierbare moment, dat is mijn doel.

Een kritisch oog voor detail, de passie om het dierbare moment vast te leggen, om een verhaal te vertellen met beelden. Ik ga met je om tafel zitten om samen te kijken wat je wilt en wat ik voor je kan betekenen.

Ik kan mijn fotografiestijl dan ook het beste omschrijven als Puur | Authentiek | Lifestyle | Verslaggevend | Dicht bij jezelf | Ongedwongen | Branding

Mijn specialisaties:

Comments are closed.

error: Content is protected !!